Y.E.S! Feelgood

Trainingen & Workshops

Stobbe 132  -  1275 CB HUIZEN

Telefoon: 035-737 05 27

Mobiel:  06 61 661 897

Mail: info@yes-feelgood.nl

KvK nr. 30231653

Bezoek hier

- Interviews en achtergrondartikelen

- Whitepaper writing

- Storytelling

- Persberichten

- Tekstredactie/eindredactie

- Branding & Merkpositie

- Crossmediale Contentstrategie

- Schrijftrainingen

 

 

Home

Familieopstellingen

Faalangst trainingen

Reiki workshops

Sollicitatietrainingen

Individuele coaching

Feelgood in

the Netherlands :

Dutch for expats

Feelgood talk

Workshops

Personal Branding

Versterk jouw merk IK

Brand is Engels voor merk. Was de oorspronkelijke betekenis van het woord branding het brandmerken van vee, tegenwoordig wordt met branding vooral bedoeld het beeld dat een bepaald merk oproept. Succesvolle merken hebben stuk voor stuk een ding gemeen: hun branding is ijzersterk! Wat voor een merk geldt, geldt met name ook voor jou als persoon. In een tijd dat digitale communicatie steeds meer terrein wint en het individu dreigt te verzanden in de grijze massa, is Personal Branding meer dan ooit belangrijk. Waarin onderscheid je je? Waar ligt je autoriteit? Wat zijn je talenten? Waar ligt je passie?

Tijdens de workshops Personal Branding gaan we aan de slag met het Merk Ik. Hoe echt ben je? Hoe inspireer je jezelf (en dus ook anderen!) en hoe is de balans tussen geven en nemen? Mensen voelen zich aangesproken door mensen die echt zijn en ergens voor staan. Welk beeld roept jouw merk Ik op?

In de workshops Personal Branding: Het Merk Ik wordt je een spiegel voorgehouden. Vervolgens krijg je gereedschap aangereikt waarmee je direct aan de slag kan met je eigen, persoonlijke merk: het merk Ik!

 

Gratis kennisdocument PERSONAL BRANDING

Meer informatie over Personal Branding? Mail naar info@yes-feelgood.nl en we sturen u gratis ons kennisdocument PERSONAL BRANDING.